Sloopauto Den Bosch

Heeft u een sloopauto in den Bosch staan waar u graag van af wilt? Dan bent u op deze website aan het juiste adres. KapotteAuto.nl is al enige tijd, dé specialist die uw onbruikbare voertuig gratis voor uw huis komt afhalen. Uniek aan onze organisatie is de uiterst flexibele service. Doordat wij vrijwel iedere dag van het jaar bereikbaar zijn, kunt u altijd uw sloopauto aanmelden wanneer u wilt. Zo bent u in den Bosch snel op de hoogte van de waarde van uw sloopwagen.


Volledig uitgeruste oplegwagen beschikbaar

Het is niet noodzakelijk om een sloopauto in te leveren, die nog veilig de openbare weg op kan. Doordat wij over een volledig uitgeruste oplegwagen beschikken, is het vervoer van de sloopauto naar een autosloperij in korte termijn mogelijk. Dit vervoersmiddel wordt door ons gratis aangeboden bij een overeenkomst.

Ieder type sloopwagen is welkom

Als u direct telefonisch laat weten welk type auto u graag naar de autosloperij wilt laten vervoeren, kunnen wij u snel een geschikt aanbod doen en een afspraak inplannen om de sloopauto in den Bosch op te komen halen. Uiteraard kunt u ons ook per e-mail, het contactformulier en het taxatieformulier op deze website laten weten wat u voor ons thuis voor uw deur heeft staan. Onze medewerkers zijn geïnteresseerd in ieder type sloopauto.

Lees ook: