Autosloop Eindhoven

Het netwerk van autosloopbedrijven reikt zich door heel Nederland. Dat betekent dat er ook bij u in Eindhoven een autosloop aanwezig is waarmee Kapotteauto.nl samenwerkt. Doordat wij als bedrijf exact kunnen inschatten bij welke autosloop uw auto het meeste opbrengt, bent u bij ons verzekerd van een hoge prijs voor uw sloopauto. Bovendien zijn wij zelf actief als autosloperij, maar ook als garagebedrijf waardoor wij ons hebben gespecialiseerd in het recyclen van sloopauto’s. Een redelijke prijs voor je sloopauto en direct een vrijwaring zijn vanzelfsprekend.

Sloopauto ophalen in Eindhoven

Een medewerker van onze autosloop in Eindhoven komt graag bij u op locatie om de koop rond te maken. Tijdens deze afspraak zal het beloofde bedrag aan u worden overhandigd, alsmede een vrijwaring van de RDW. De bolide wordt daarna op een oplegger geplaatst er direct naar de autosloop gereden.

Naast onze snelheid, kunt u er ook van op aan dat wij uiterst klantgericht werken en u optimaal van dienst zullen zijn. Wij blijven te allen tijde professioneel en beantwoorden met plezier uw vragen. Bel of mail vandaag nog om een afspraak met uw autosloop in Eindhoven te maken.