Autosloop in Utrecht

Als u op zoek bent naar een autosloop rondom Utrecht, dan is het verstandig om contact met onze organisatie op te nemen. Kapotteauto.nl is de spil in een groot landelijk opererend netwerk van autosloperijen. Ons bedrijf komt sloopauto’s ophalen door heel Nederland. Vanuit Utrecht is daarmee altijd een autosloop in de buurt die bereid is een hoog bedrag voor uw sloopauto te betalen.


Doordat ons bedrijf de kennis en expertise in huis heeft om de juiste autosloop voor uw auto te vinden, hoeft u geen moeite te doen om zelf een geschikte autosloop rondom Utrecht te zoeken. Bovendien werkt onze ophaaldienst geheel kosteloos en zijn wij meestal snel bij u op locatie om het vervoer naar de autosloop te organiseren.

Van onze chauffeur ontvangt u meteen het geld voor uw sloopauto en een vrijwaring van de RDW, waarna wij direct het vervoer in gang zetten naar de meest geschikte autosloop in de omgeving van Utrecht. Twijfelt u over de waarde van uw auto? Geen probleem, wij vertellen u binnen 24 uur geheel vrijblijvend wat wij bereid zijn te betalen voor uw voertuig.

Lees ook: