Autosloperij Tiel

Woont u in Tiel en weet u niet wat u met uw sloopauto moet? Bel eens met de ervaren medewerkers van KapotteAuto.nl, die weten gegarandeerd een geschikte autosloperij in Tiel. U krijgt binnen 24 uur een prijs te horen. Vaak wordt er tussen de 50 en 1500 euro neergeteld, maar dat kan in sommige gevallen oplopen. Een informerend telefoontje is echter geheel vrijblijvend.


Eenvoudig en snel

Het kan erg lastig zijn om op eigen houtje een autosloperij te vinden. Een aantal autobedrijven en sloperijen merkten dat dit voor veel mensen een probleem kan zijn. Hieruit is KapotteAuto.nl ontstaan dat zich puur richt op het vereenvoudigen van dit proces voor u. Zo wordt u auto in Tiel opgehaald of kunt u deze zelf bij de sloperij afleveren. Wij regelen dan uw rit terug met het openbaar vervoer. Daarnaast wordt uw geld direct uitbetaald of per telefoon overgeboekt. Uw bank laat u dan weten wanneer de betaling is doorgekomen.

Professioneel en ervaren

Daarnaast levert de autosloperij u een vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Hiermee bent u niet langer verplicht tot het betalen van wegenbelasting, verzekeringspremie of schade voor de auto in kwestie. Dus neem snel contact op met KapotteAuto.nl en vind vandaag nog een autosloperij in Tiel.

Lees ook: