Autosloperij Uden

Zit u wellicht met een sloopauto in Uden en wilt u hier graag van af? Neem dan direct contact op met KapotteAuto.nl en ontvang onmiddellijk informatie over een geschikte autosloperij in Uden. Binnen 24 uur krijgt u te horen hoeveel uw sloopauto waard is. Wij bieden u dan het gepaste bedrag aan, dat meestal tussen de 50 en 1500 zit, maar in sommige gevallen kan oplopen.


Ophalen of afleveren?

Als u dit aanbod aanneemt, sturen wij iemand om de auto in Uden op te halen. Deze wordt dan vervoerd naar een autosloperij van ons in de buurt. Als u dat wilt, kunt u zelf ook de auto afleveren bij de sloperij. Maakt u zich in dat geval geen zorgen over de terugreis, die regelen wij met plezier voor u.

Uw geld en uw bewijs

Wij betalen u het afgesproken bedrag direct uit, of wij maken het per telefoon over op uw rekening. Uw bank neemt contact met u op zodra het bedrag gestort is. Bovendien geven wij u een vrijwaringsbewijs voor het wegverkeer van de Rijksdienst voor het Wegverkeer, de RDW. Iedere autosloperij die bij ons is aangesloten staat garant voor een professionele en snelle werkwijze, ook die buiten Uden. Dus bel direct en krijg meer vrijblijvende informatie over een ervaren autosloperij in Uden.

Lees ook: