Sloperij Leiden

Is uw auto kapot en valt ze niet meer te repareren? Bel eens met de professionele medewerkers van KapotteAuto.nl en u krijgt onmiddellijk informatie over een sloperij in Leiden. Dit bespaart u veel getreuzel en gezoek, want het kan erg onoverzichtelijk en moeizaam zijn om zelf een goede sloperij uit te zoeken. Daarnaast zullen wij binnen 24 uur laten weten hoeveel wij voor uw auto willen betalen. U bent natuurlijk nergens aan gebonden.


De laatste rit

Mocht u echter met ons aanbod instemmen, dan sturen wij iemand naar u toe in Leiden. Zo kunt u fijn thuisblijven terwijl wij uw auto voor u ophalen! Wilt u echter om wat voor reden dan ook liever de laatste rit van uw auto, naar onze sloperij, zelf maken? Dat kan natuurlijk ook. Maakt u zich vooral geen zorgen over de rit terug, die regelen wij voor u.

Wij regelen het

Wij zorgen goed voor u en uw auto in Leiden. Zo krijgt u direct uitbetaald of, bij hogere bedragen, maken wij het geld over naar uw rekening. Ook voorziet onze sloperij u van een vrijwaringsbewijs van de RWD. Zo zorgen wij voor een uitermate eenvoudig en snel proces en dat voor een zeer scherpe prijs! Neem contact op en wij vertellen u graag meer over onze sloperij in Leiden.

Lees ook: