Autosloop Breda

Wacht niet te lang met het verkopen van uw sloopauto aan een autosloop of auto opkopers in Breda. Ook een auto die rijp is voor de sloop kost u ongetwijfeld nog geld. U betaalt wegenbelasting en bent verplicht een autoverzekering te betalen. Door contact op te nemen met de specialisten van Kapotteauto.nl zijn die kosten snel verleden tijd.


Aan huis opgehaald in Breda

Via onze autosloop in Breda, komen wij uw voertuig in bij u thuis of op uw werklocatie ophalen. Tijdens deze ontmoeting wordt het afgesproken verkoopbedrag overgemaakt en de vrijwaring van de RDW in orde gemaakt. Hiermee bent u van wegenbelasting gevrijwaard en hoeft u geen verzekeringspremie meer te betalen.

Via onze website bent u spoedig verlost van de sloop auto en bent u er van verzekerd dat de gehele afhandeling snel en discreet plaatsvindt. Voor vragen kunt u altijd even contact opnemen met onze autosloop in Breda via de contactgegevens die worden vermeld op deze website. Uiteraard bent u ook welkom voor een gratis en vrijblijvend bod op uw sloopwagen in Breda.

Lees ook: